در جلسه مشترک با نمایندگان سندیکای شرکتهای ساختمانی کشور بررسی شد؛
استفاده از ظرفیتهای مشترک همکاری و تقویت مرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران
243 Views
جلسه مشترک مدیران دانشگاه شهید بهشتی با نمایندگان سندیکای شرکتهای ساختمانی کشور، شنبه 6 آبان 1403 برگزار شد.
در این جلسه مشترک که با موضوع استفاده از ظرفیتهای مشترک همکاری به ویژه تقویت پارک علم و فناوری دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست و استفاده از ظرفیت قانونی اعتبار مالیاتی برگزار شد، دکتر نورزاد رئیس دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دکتر صافی مدیر اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و مهندس دادمان رئیس هیأت مدیره سندیکا، دکتر گلابتونچی دبیر سندیکا و برخی از معاونان و مدیران دانشکده مذکور حضور داشتند.
بررسی ظرفیتهای همکاری در چارچوب قانون جهش تولید دانش بنیان؛ ارائه آییننامه اجرایی بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان – توضیح در رابطه با نحوه استفاده از اعتبار مالیاتی به شرکت های دارای جواز تاسیس و پروانه بهره برداری؛ ارائه دستورالعمل اجرایی بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان – بررسی گامهای اجرایی مطرح شده در دستورالعمل و برنامه ریزی برای پیاده سازی؛ ارائه آییننامه اجرایی بند (ب) ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین بحث و تبادل نظر در رابطه با زمینههای همکاری و چارچوب سند تفاهمنامه همکاری مشترک؛ مهمترین مطالب مطرح شده در جلسه مذکور بودند.
درجلسه فوق پس از بحث و تبادل نظر در خصوص تهیه، تنظیم و مبادله تفاهمنامه همکاری؛ ارائه تقویم برگزاری نشستهای مشترک با هدف آشنایی اعضای سندیکا از ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان و جلب مشارکت ایشان؛ تامین نیازهای صنعت برای تسریع در روند اجرایی؛ برنامهریزی برای ایجاد شتابدهنده کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان در حال رشد با رویکرد مبتنی بر حل مسایل صنعت ساختمان کشور و توسعه فناوری و تهیه لیست از زمینههای توسعه فناوری در صنعت ساخت توافق شد.
استقرار واحد پژوهش و فناوری صنعت ساختمان درمرکز نوآوری دانشکده مهندسی عمران؛ ایجاد کلینیک تخصصی حل مسایل و مشکلات صنعت ساختمان با مشارکت طرفین؛ حمایت از پایان نامههای کارشناسی ارشد و دکتری که منجر به حل مساله و یا تولید فناوری در صنعت شود و استفاده از ظرفیت سندیکا برای برگزاری دروس تخصصی حرفهای برای دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توسط خبرگان صنعت ساخت و ساز و عمران و همچنین ارائه تقویم برگزاری رویدادهای «همنت» با همکاری و مشارکت طرفین از دیگر موضوعات مورد توافق بین دانشگاه شهید بهشتی و سندیکای شرکتهای ساختمانی کشور بود.
شایان ذکر است، «همنت» یک رویداد کارآفرینی سه مرحلهای، مبتنی بر شـــرایط بومی اقتصــادی و کارآفرینی است. این رویداد از پنل بیان فرصتها و یا با طرح مسأله شروع شده و طی آن افراد سعی میکنند برای خلق ارزش و نیــز نشان دادن توانمندی خود به سرمایه گذار و یا صاحبان مسأله ایده پردازی کنند، تشکیل تیم بدهنـد و اگر توانستند آن را به یک مدل کسب و کار تکــــرارپذیر و با ارزش افزوده تبدیل نمایند. همنت فضــایی را برای مواجه شدن با مســایل واقعی و همکاری برای نوآوری هدفمنــد با کمک تسهیلگران صنعت فراهم میآورد. در ادامه نیز از تیمهای برگزیده تا تبدیل شدن به یک هسته کارآفرین پشتیبانی خواهد شد.